08 juni 2023

Persflits: 6x culinaire pareltjes voor de feestdagen

Persflits

6x culinaire pareltjes voor de feestdagen!

Wat gebeurt er in de wereld van eten en drinken komend najaar? Je komt het te weten op hét culinaire persevent op 21 juni 2023 a.s.

Het event staat compleet in het teken van kerst en de feestdagen. Kom en geniet van de nieuwste wijnen, unieke smaakcombinaties van topchef Lars Albers, prachtige tafelsettings en heerlijke culinaire cadeau-ideeën, zoals de Bellenboom van Coco & Sebas.

Op onze website vind je alle deelnemende merken (naast culinaire merken ook gifts- en interieurmerken), maar hier alvast een voorproefje:

Bernardus – Het leven is te mooi voor gewone wijnen met karakter. Bernardus Pon beschouwde wijn als kunst. Deze filosofie klinkt nog steeds door in hoe Bernardus wijn maakt. Met oog voor detail, kwaliteit en de ambitie om de allerbeste wijnen te maken.

Coco & Sebas – Bonbons die smaken naar puur geluk. Repen verpakt als verleiding die je niet kunt weerstaan, cadeau's die sprankelen. Oog- en tongstrelend. Coco & Sebas belooft je de smaak van je leven.

Paveau – Het glaswerk van Paveau is meer dan een stijlvolle sfeermaker in huis. Deze handgemaakte flessen zijn gecreëerd om meer duurzaamheid in het leven te laten sijpelen. Uit liefde voor mens en planeet.

Pieter Adam – Pieter Adam maakt interieur accessoires die een vleugje elegantie en verfijning voegen aan elke gedekte tafel of ruimte.

Smeldt Amsterdam – Beleving heeft te maken met wat je gasten proeven, maar ook zien en ruiken! Kleed de ruimte aan met deze luxe geurkaarsen in luxury scented candles en ze zullen onder de indruk zijn. 

Villeroy & Boch – Je maakt niet alleen indruk op je gasten met food and drinks, ook de manier waarop je deze serveert en presenteert is essentieel. Het glaswerk en de serviezen van Villeroy & Boch zijn zo divers dat ze op elke tafel een meerwaarde bieden.

Vigor – Bij sterrenrestaurant Vigor uit Vught geniet je in een warme ongedwongen sfeer van puurheid en verfijning tot in de kleinste details. Lars Albers (Patron-Cuisinier) presenteert enkele van zijn gerechten tijdens het persevent.

In twee uurtjes ben je op de hoogte van alle culinaire trends en kun jij je lezers of volgers komende maanden inspireren in de aanloop naar de feestdagen! Na afloop van het event ga je uiteraard naar huis met een goed gevulde buik én goodiebag.

Locatie
Het event vindt plaats op een bijzondere locatie in Ulvenhout: Atelier Jongerius. Die keuze is niet zonder reden. Hier vind je de sublieme combinatie van lekker eten en drinken en mooi interieur, maar bovenal een toffe locatie waar je zelf fotoshoots kunt organiseren.

Het persevent is op de langste dag van het jaar; woensdag 21 juni! Om iedereen de ultieme X-(mas)perience te kunnen geven, zijn er drie tijdsloten: 10.00-12.00 uur, 12.30-14.30 uur en 15.00-17.00 uur.

Meld je gelijk aan via een van onderstaande buttons; er is namelijk een maximum aan aantal gasten per tijdslot.